image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Még nagyobb arányú győzelem Gyerekben

A Gyerek csapatunk még nagyobb arányban, 21-5-re győzte le ellenfelét. Már az első negyedben megalapoztuk a győzelmet és a magabiztos előnnyel szinte teher nélkül játszhattunk.

Szentes - KSI SE Gyerek

Az első negyed remek játékával 8-1-es vezetésre tettünk szert, ezzel a győzelmünk már biztos volt. A második negyedben kicsit visszaszorult a támadójátékunk, több lövésünk is kimaradt és volt hogy elveszítettük a labdát és még lövéshez sem jutottunk. Ez a negyed csupán 2-0-ás végeredménnyel zárult, így a mérkőzés felénél 10-1-re vezettünk.

A folytatásban javuló tendenciát mutatott a támadójátékunk, de hátul kaptunk néhány gólt. A harmadik negyedben 4-2-re nyertünk, az utolsó negyedet még jobban meghúztuk és ott 7-2-re. Ezzel a végeredmény 21-5-ös magabiztos győzelem volt.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak az elmúlt fél éves teljesítményhez. Kisebb hullámvölgyeket leszámítva végig hatalmas odaadással dolgoztak a fiúk. A mai mérkőzésen kijött a BVSC elleni gyengébb teljesítmény hatása, minden játékos be akarta bizonyítani, sokkal jobb annál, mint amit szerdán mutatott. Köszönöm még egyszer nekik és családjuknak a sok lemondást és alázatot, nélkülük nem tudnánk ezen a színvonalon dolgozni a gyerekekkel!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem