image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

A Gyerek folytatta a győzelmi sorozatot

Gyerek csapatunk is magabiztos győzelmet aratott a Szeged ellen, ők is 15 góllal voltak jobbak, de náluk 25-10-es végeredménnyel ért véget a mérkőzés.

Gyermek csapatunk

Az elejétől pörögtünk végig, csak a második negyedben volt egy kis figyelmetlenség védekezésben. Az elején 2-0 után kaptunk egy gólt, de még négy góllal válaszoltunk rá, így az első negyedet 6-1-es eredménnyel zártuk.

A folytatás nem volt túl zökkenőmentes. A góljaink nem maradtak el, de a védekezésben nem igazán tudtunk figyelni és sokat is hibáztunk, amit az ellenfelünk ki is használt. Annyi gólt kaptunk ebben a negyedben, mint a másik háromban összesen. A negyedet 7-5-re nyertük meg, így a mérkőzés felénél már 13-6-ra vezettünk.

Emelkedett a negyedenként lőtt góljaink száma. Az elsőben hatot, a másodikban hetet, míg a harmadikban a legtöbbet nyolc gólt is szereztünk. Majdnem minden támadásban gólt szereztünk, voltak akciógólok és emberelőnyök is. Az utolsó negyed előtt már egy végeredménynek is elfogadott 21-8-as eredménnyel álltunk.

Az utolsó negyedet már csak le kellett játszani, a győzelem már a zsebünkben volt. Még két góllal növeltük a különbséget. 4-2-es utolsó negyeddel 25-10-re nyertük meg a mérkőzést.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem