image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Jó védekezéssel siker az Eger ellen

A jó védekezésnek köszönhetően a negyedik negyed közepéig sikerült egy gólon tartanunk ellenfelünk és a végén 15-3-as győzelmet arattunk.

 

Jól kezdtük a mérkőzést és már az első támadásból gólt szereztünk. Állt a védekezésünk, amit az mutatott, hogy hosszú ideig kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Az első negyedben már megalapoztuk a győzelmünk és 6-0-ás eredménnyel zártunk.

A folytatásban sem volt ez másként, de 7-0 után ellenfelünk megszerezte első gólját, de ezután hosszú ideig sikerült egy gólon tartanunk őket. A második negyedben több helyzetet is kihagytunk, sajnos kevésbé figyeltünk oda a befejezésekre. A negyedet ugyan megnyertük, de a különbség csak egyel változott. A mérkőzés felénél 8-1-re vezettünk.

A harmadik negyedet sikerült újra gól nélkül lehozni. Elől még voltak hibák, de nőtt a különbség, 3-0 a negyed, ezzel 11-1 az állás az utolsó negyed előtt.

A támadójátékunk az első negyed után leromlott, de negyedenként egyre jobb lett, egy-egy góllal nőtt a lőtt góljaink száma. A harmadikhoz képest is nőtt, de a védekezésben voltak pontatlanságok, így két gólt is kaptunk a negyedben. A negyed végeredménye 4-2 lett, így a végeredmény 15-3 lett.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, egy-két hibától eltekintve, nagyon jól működött a védekezés. Sajnos támadásban pontatlanok voltunk! Azt meg kell tanulnunk, hogy nemcsak a helyzetet kell kialakítanunk, hanem az utolsó mozdulatra is nagy hangsúlyt kell fektetni!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem