image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Gyerek csapat zárta a fordulót

A Gyerek csapatunk zárta a Honvéd elleni fordulót. Az első negyed közepétől végig vezetve 11 góllal, 17-6-ra nyertünk.

Az első negyedben megszereztük a vezetést, de ekkor még tudott egyenlíteni és fordítani is a hazai csapat. Ez nem tartott sokáig, sikerült kiegyenlítenünk és 0:09-el a vége előtt már a vezetést is megszereztük, így 3-2-re vezettünk.

A második negyedben megráztuk magunkat és sikerült ellépni ellenfelünktől. Egészen 7-2-ig meneteltünk előre, ezt a hazaiak gólja törte meg. Még sikerült két gólt szereznünk, a negyedet 6-2-re nyertük, így az eredmény 9-4.

Egy újabb Honvédos gól jött a harmadik negyed elején. Ezután több, mint négy percig nem született gól, megtörtük a csendet és megszereztük 10. gólunkat. A negyed végén még két gól következett, ezzel 12-5-ös eredménnyel vártuk az utolsó játékrészt.

Ahogy a harmadik negyedben is, itt is a Honvéd indította a negyedet, de most még jobban mentünk elől. Az utolsó nagy hajrában 5 gólt sikerült szereznünk a negyedben, így a végére 17-6-ra nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a Honvédnak, mert nagyon jó játékkal tudtak meglepni minket, nekünk pedig remek lecke volt, hogy ez az eredménye, ha csak a fürdőnadrágot dobjuk be a vízbe... Meg kell többeknek tanulnia, hogy amikor nem megy a játék, akkor nem kell bravúrokra törekedni, olyankor alázatosan a csapat alá kell játszani!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem