image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Gyerek csapatunk is győzött

Az első negyedben megalapozta a győzelmet Gyerek csapatunk az AVUS ellen. Jó rajt után sikerült végig a kezünkbe tartani a mérkőzést és a végére 15-7-es győzelmet arattunk.

 

Az első negyedben sikerült már az elején megszerezni a vezetést, de ekkor még kiegyenlített ellenfelünk. Ezután rákapcsoltunk és megszereztük a vezetést. A negyed végén két perc alatt még három gólt szereztünk, ezzel 5-1-re nyertük a negyedet.

A folytatásban kezdett előre törni ellenfelünk és egy büntető, majd egy megúszás után már csak két góllal 5-3-ra vezettünk. Muszáj volt visszavennünk az iránytást és jöttek a góljaink. Végül sikerült egy góllal megnyerni a negyedet, 3-2-es negyeddel a mérkőzés felénél már 8-3-ra vezettünk.

A harmadik negyedben nem sikerült növelni a különbséget. Az első találatot az AVUS jegyezte, de utána mi három góllal válaszoltunk rá, ezzel már 11-4-re vezettünk. Sajnos a negyed végén nem sikerült jól a védekezésünk, két gólt is kaptunk a negyed végéig. A negyed 3-3-as eredménnyel ért véget, ezzel az utolsó negyed előtt 11-6 volt az állás.

Az utolsó negyed elejét még megnyomtuk és négy gólt lőttünk zsinórban. Már 15-6-ra vezettünk, még egy gólt szerzett ellenfelünk, a mérkőzés végéig pár percig nem esett gól, így a végeredmény 15-7 lett.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"A győzelemhez gratulálok, de sajnos ennél több pozitívumot nem tudok említeni. A vízilabda nem munkahely! Ezt a játékot élvezni kell, különben nincsen értelme. Nagyon sok feladat áll előttünk az elkövetkező hetekben."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem