image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelemmel folytatta a Gyerek csapat

Hasonló lendülettel játszott Gyerek csapatunk is és már az első negyedben ötgólos előnyre tett szert. Kevés gólon tartva az ellenfelet 24-7-re nyertünk.

A csapat az első perctől maximumon pörgött. Jöttek a gólok, állt a védekezés is, így az első negyedben 7-2-es vezetést szereztünk. Gyerek csapatunk minden meccsem jól kapja el a fonalat és már az első negyedben nagy előnyre tesz szert.

Ez most a folytatásban is kitartott, bár kevesebb gólt lőttünk, mint az első negyedben, de így is három góllal növelni tudtuk a különbséget. Két perccel a negyed vége előtt a Debrecen egyik játékosát kiállíották brutalitás miatt, így 4 percre hátrányba kerültek. Ez jobban megzavart minket, így a negyedet 5-2-re nyertük meg, ezzel a mérkőzés felénél már 12-4-re vezettünk.

A harmadik negyedben sem engedtünk ki és folytattuk az erőltetett menetet. Igaz hátul minden negyedben kaptunk két gólt, még ebben a negyedben is, de ez nem tudott kizökkenteni minket folytattuk a gólgyártást. 6-2-es negyeddel már 18-6-ra vezettünk. Még egy utolsó menet kellett, de már ez is szép végeredmény lett volna.

Az utolsó negyedben sikerült húsz gól fölé érnünk, az utolsó percig remek támadó játékkal 24-7-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a fiúknak, hosszú idő óta, most látszodott legjobban, hogy mit is akartunk csinálni. Sajnálom a debreceni kiállítást már csak azért is,  mert úgy látszódott, minket zavart meg jobban a szituáció... Dolgozunk tovább ahogy eddig is, most jönnek az igazán értékmérő találkozók."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem