image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Tizenegy gól közte

A 2003-as csapatunk a Vasas ellen játszott és nagyarányú győzelmet aratott. Visszafogottam kezdés után kinyílt a csapat és végül 15-4-re, tizenegy góllal győztünk.

Az első perctől komolyan vettük a mérkőzést, mégis gyengébben indítottunk. Igaz a vezetést mindig mi szereztük meg, de kétszer egyenlíteni tudott a Vasas. Az első negyedet egygólos vezetéssel zártuk, az állás 3-2 ide.

A folytatásban kezdtünk életre kelni és az első támadásból már gólt is szereztünk. Nem kellett sok és már jött a következő gólunk, így már 5-2-re vezettünk. Még egy-egy gól született mindkét oldalon, így a felénél 6-3-as vezetéssel álltunk.

A védekezésünk a helyére került, mindenki maximálisan odafigyelt, így a következő negyedet kapott gól nélkül hoztuk le. A góljaink nem maradtak el, a negyedre szépen beosztva négyszer is betaláltunk. Az utolsó negyed előtt 10-3-ra vezettünk már.

Az zárónegyedet a Vasas indította be egy büntetővel, amire a KSI-s henger jött válaszul. Nem sikerült bevenniük a kapunkat, viszont nekünk a végéig még öt gólt sikerült szereznünk. 5-1-es utolsó negyeddel végül 15-4-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Petrák Kevin a mérkőzésről:
"Pontatlanul kezdtük a mérkőzést, de a második negyedtől szinte hibátlanul védekeztünk és elől kihasználtuk a helyzeteinket. Jól játszottunk, gratulálok a csapatnak!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem