image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Annyival nyertünk ahányat kaptunk

Az elején még szorosnak indult a Fradi elleni mérkőzés, de sikerült a felénél ellépnünk. 7-4-el fordultunk és a mérkőzés második felében is sikerült kevés gólon tartani ellenfelünket, végül 14-7-re nyertünk.

Az első gólt még mi szereztük, de egy büntetővel egyenlített a Ferencváros, majd egy kettős emberhátrány után már a vezetést is megszerezték. A mérkőzésen először, de egyben utoljára is vezetett ellenfelünk. Már az első negyedben visszaszereztük a vezetést és 3-2-re álltunk.

A második negyedet a Fradi indította egy megúszásgóllal, ezzel egyenlítve. Nem tartott sokáig egy büntetőhöz jutottunk, amit ki is használtuk és nem sokkal utána még egy büntetővel már 5-3-ra vezettünk. Egy akciógól után már három gól volt a különbség. A félidő előtt még egy-egy találatot jegyeztek a csapatok, így a mérkőzés felénél 7-4 volt az állás.

A harmadik negyed elején estek csak gólok. A Fradi egy büntetőből szerzett találata mellett mi háromszor is eredményesek voltunk. Ezzel már megalapoztuk a győzelmünk, 10-5-re vezettünk.

Az utolsó negyedben már csak tartani kellett a különbséget, de sikerült növelni is. 4-2-re nyertük a negyedet, így a mérkőzés végeredménye 14-7 lett.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak, nehéz mérkőzésre számítottunk és a végeredménnyel ellentétben nagyon nehéz mérkőzés is volt! Rengeteget hibáztunk, főleg az elején... Amiből viszont erőt kell merítenünk, hogy megint tudtuk rendezni menet közben a játékunkat és továbbra is működött a védekezésünk, amit gyakoroltunk! Nem állhatunk le, megyünk tovább ugyanezen az úton!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem