image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Duplázott a Gyerek csapatunk

Gyerek csapatunk is győzni tudott Szolnokon méghozzá kétszer annyi gólt szerezve, mint ellenfele. Végig jó játékkal, kicsit sok kapott góllal, de 18-9-es győzelemmel ért véget a mérkőzés.

A vezetést a hazai csapat szerezte meg. Itt vezetett először és utoljára a Szolnok. Még 3-3-ig egy góllal tudtunk csak ellépni. Utána három gól következett, amivel 6-3-as vezetést szereztünk az első negyedben.

A folytatást a Szolnok nyitotta góllal, ami után egészen 9-4-ig mentünk és ötgólosra nőtt a különbség. A negyed végéig még két gólt kaptunk, de kettőt is lőttünk. A mérkőzés felénél 11-6-ra vezettünk.

A harmadik negyed első felében négy gólt is szereztünk, ezzel már 15-6-ra vezettünk. A negyed végén csak büntetőből tudott gólt szerezni a hazai csapat, így az utolsó negyed előtt 15-7-re vezettünk.

Az utolsó negyedben már nem volt kérdés a győzelmünk, de még egy góllal növeltük az előnyt. A negyedet 3-2-re nyertük, így 18-9-es győzelemmel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a fiúknak. Nehéz három napon vagyunk túl. Mindegyik játékosom az elmúlt napokban nagyszerű játékot mutatott. Nagy fegyvertény, hogy minden mérkőzésen voltak olyanok, akik hátukra vették a csapatot és hála az égnek, nem mindig ugyanazok. Dolgozunk tovább."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem