image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

OSC-t legyőzve a döntőben

Minden negyedet megnyerve csapatunk 14-5-re nyert az OSC ellen, ezzel a 2003-as bajnokság döntőjében játszhatunk. A Félidőig csak egy gólt kaptunk és hetet lőttünk, így magabiztosan végig vezetve nyertük meg a mérkőzést.

 

Pár perc telt el a kezdés után és máris 2-0-ás vezetést szereztünk. Egy gól következett, de ellenfelünktől. Egy emberelőny majd egy megúszásgól és már 4-1-re vezettünk. Ez lett az első negyed végeredménye is.

Egy nagyon jó negyed következett, ahol sikerült kapott gól nélkül lejátszani a negyedet. Már az első támadásból sikerült gólt szereznünk. Kivédekeztünk egy emberhátrányt, majd mi kerültünk előnybe. Sikeres előny után már 6-1-re vezettünk. Még egy emberelőnyt játszottunk, amivel beállítottuk a mérkőzés felénél a 7-1-es eredményt.

A harmadik negyedet is mi kezdtük góllal, de most csak a közepén, ezután megérkezett az OSC második gólja. Erre egyből a következő támadásban sikerült válaszul egy akciógólt lőnünk, majd egy megúszásból is eredményesek voltunk. A negyedet ellenfelünk zárta, így 3-2-es negyeddel 10-3-ra vezettünk már.

Az utolsó negyedben még odatettük magunkat és mentünk előre. Támadójáték kiváló volt, viszont hátul figyelmetlenek voltunk, amit kétszer ki is használt az OSC. A negyedet 4-2-re nyertük meg, ezzel 14-5-re nyertük meg a meccset.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak a mai győzelemhez. Sorozat terhelésen vagyunk túl, ami után elsősorban kivételesen az eredmény volt fontosabb és nem a játék képe. Ennek ellenére meggyőző különbséggel és helyenként kifejezetten szép megoldásokkal jutottunk be a 2003-as bajnokság döntőjébe."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem