image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

A páros negyedek döntöttek

A Vasas ellen szállt vízbe Gyerek csapatunk, ahol a két páros negyedben, a második és a negyedik negyedben mutatott játékkal sikerült legyőznünk ellenfelünk.

Jónak tűnt a kezdés, hiszen megszereztük a vezetést, de ez egy támadásig tartott. Egyből egyenlített a Vasas, majd pár perccel később már a vezetést is megszerezték. Ezzel még nem álltak meg, sajnos a harmadik góljukat is megszerezve már 3-1-es előnyre tettek szert. A negyed utolsó másodperceiben egy emberelőnyhöz jutottunk és gyorsan megjátszva három másodperccel a negyed vége előtt sikerült gólt szereznünk, így 3-2-es eredménnyel vártuk a folytatást.

Remek negyed következett, ahol már az első támadásokban kiegyenlítettünk, majd egy megúszás után már a vezetést is átvettük. Ezután percekig nem esett gól, de az utolsó percben sikerült szereznünk még egy gólt, amivel már 5-3-ra vezettünk. Még most sem volt vége a negyednek, újra kiállítást harcoltunk ki az utolsó másodpercekben és eggyel a vége előtt sikerült belőni az emberelőnyt, így a felénél már 6-3-ra vezettünk.

Az első negyed játéka most visszatért, igaz az első gólt mi szereztük a negyedben, amivel már négy góllal vezettünk. Ezután sajnos elől nem bírtunk gólt szerezni, viszont a Vasas igen. Egy akciógólt, majd egy büntetőt is belőttek, így az utolsó negyed előtt 7-5-ös vezetéssel álltunk.

Az utolsó negyedben újra magához tért csapatunk és zsinórban jöttek a góljaink. Az első három támadásunkból gólt szereztünk, ezzel bebiztosítva a győzelmet. Még nem ért véget, ez a lendületes menet, hiszen még két gólt szereztünk a végéig. A negyedet 5-0-ra nyertük meg, ezzel 12-5-ös győzelmet arattunk.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és ahhoz, hogy ritmust tudtunk váltani a mérkőzés közben. Sajnos néhány játékos fejében van egy kis zavar, amit kezelni kell a továbblépéshez! Nagyon megnehezítettük a dolgunkat a mérkőzés elején és így extra teljesítmények is kellettek a győzelemhez! Erős Vasast vertünk ma meg."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem