image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Újbudán jártunk

Az A-Híd OSC Újbuda ellen játszott Gyerek csapatunk az Országos Gyermek Bajnokságban. Végig kezünkben tartottuk a mérkőzést, a végén 15-7-es győzelmet arattunk.

 

Bekezdtünk már az elején és zsinórban lőttük a gólokat. Már az első támadásban emberelőnyben játszhattunk és gólra is váltottuk. Egy gyors labdaszerzés és jött a második gól is. Nem hagytuk támadni ellenfelünk, újra elszedtük a labdát és emberelőnyt harcoltunk ki. Egy újabb találattal már 3-0-ra vezettünk, három támadásból. A negyed végéig nem bírtuk kapott gól  nélkül, de még kettőt lőttünk is. Az első negyed végén 5-2-re vezettünk

A második negyedben nem ment olyan jól a támadójátékunk, mint az elején, így csak két gólt lőttünk. A negyedet 2-1-re nyertük meg, így a felénél 7-3-ra vezettünk.

Egy kicsit visszavettünk, ami az eredményen is látszott, csak tartani tudtuk a különbséget. Az egész negyedben felváltva szereztük a találatokat. A negyed 3-3-al ért véget, így 10-6-ra módosult az eredmény.

Az utolsó negyedben még egy hajrába kezdtünk. Elől és hátul is helyén volt játékunk és remekül zártuk a mérkőzést. A negyedet 5-1-re nyertük meg, ezzel 15-7-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Örülök annak, hogy olyan játékosok is lehetőséhez jutottak, akik eddig kevesebbet tudtak játszani. Próbáltunk új dolgokat gyakorolni a héten, ami részben sikerült, de természetesen az nagyon sok hibát is hozott magával! Összességében egy jó kis mérkőzést játszottunk, haladunk tovább az utunkon!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem