image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelem a Szentes ellen

A Gyerek csapatunk nehéz hétvégén van túl, tegnap az UVSE ellen nyert rangadót, ma a Szentest győzte le magabiztos játékkal 19-9-re.

 

A kezdés remek volt, hiszen kevesebb mint négy perc alatt már 4-0-ra vezettünk. A negyed végére egy-két hibát elkövettünk, amit kihasznált a Szentes, így 4-2-re módosult az eredmény.

A játékunk egyre jobban összeállt és jöttek a gólok is. Védekezésben nem hibáztunk, így a második negyedben gólt sem kaptunk. 5-0-ás negyeddel 9-2-re vezettünk. már.

Meg sem álltunk, hátul remekül teljesítettünk, a harmadik negyedben sem kaptunk gólt. Elől nem maradtak el a gólok egymás után jöttek a negyed első felében. Négy gól után kicsit leálltunk, néhány helyzetünk kimaradt, de még így is 13-2-re vezettünk már.

Az utolsó negyedben feje tetejére állt a védekezésünk. Sajnos nem sikerült négy negyedig koncentrálni. Ennek ellenére támadásban még így sem volt megállás. Igaz a negyedet elveszítettük 7-6-ra a mérkőzést 19-9-re megnyertük.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak. Nehéz hétvégén vagyunk túl. Az első negyedben volt egy-két hiba hátul, ami miatt kicsit megzavarodtunk, de gyorsan tudtuk rendezni a védekezést. A második és harmadik negyedben hibátlan teljesítményt nyújtottunk hátul. A negyedik negyedben kissé figyelmetlenek lettünk, amit a Szentes ki is használt. Összességében elégedettek lehetünk a játékkal!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem