image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Az Országos Gyerek Bajnokság első helyén

A Bajnokságnak még nincs vége, még van hátra egy mérkőzés, de már Bajnok a Gyermek csapatunk. A Szeged elleni győzelemmel már csak egy mérkőzésünk van, de az aranyérem már biztos.

Nehezen indult a mérkőzés, az elején még fej-fej mellett haladtunk előre. Ahogy vezetést szereztünk egyből ki is egyenlített a Szeged. A negyedet egygólos vezetéssel zártuk 4-3-ra.

A folytatásban sikerült ellépnünk, bár még kiegyenlített a hazai csapat, de utána a negyed végéig öt gólt lőttünk zsinórban, így 9-4-es vezetést szereztünk. A negyed végén még egy büntetővel szépített a Szeged, így a felénél 9-5-re vezettünk.

Innentől már mi irányítottuk a mérkőzést és végig növeltük az előnyünket. A harmadik negyedben még próbáltak felzárkózni, de jöttek a góljaink. A negyedet a másodikhoz hasonlóan 5-2-re nyertük, így már 14-7-re vezettünk.

Egy negyed választott el minket a bajnoki címtől, még növeltük a különbséget és 5-3-as negyeddel végül 19-10-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Szívből gratulálok a csapatomnak a bajnoki címéhez, amit az egész éves játékával harcolt ki. 
A mai találkozón, egy nagyon taktikusan játszó Szegedet vertünk meg. az első negyed kissé nehézkesen indult, de utána védekezést váltottunk és ez megnyugtatta a csapatot.
Köszönöm a játékosoknak és családjaiknak az egész éves munkát, kitartást és lemondásokat!
Köszönöm szépen a szakmai stáb minden tagjának, de elsősorban Dr. Szívós Pista Bácsinak és Horváth Jánosnak, azt a hátteret, támogatást, szakmai észrevételeket, amit biztosítanak, hiszen nélkülük a nem lenne a KSI az ország egyik legjobb nevelőegyesülete!
Köszönöm Petrák Kevinnek a segítséget, bízom benne, ő is tanult idén annyit, amennyit mi kaptunk tőle. Nagy segítség a szürke hétköznapokban, Szöllősi Andi, Keszthelyi Tibor, Horváth Dániel, Mesti bácsi, Bors László és Tóth Zoltán munkája!
H
olnap természetesen folytatjuk a munkát, hiszen a bajnokságot még nem fújták le...
Gratulálok még egyszer csapatomnak a bajnoki címhez."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem