image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Húszat lőve Bajnokok

A BVSC elleni két győzelemig tartó döntőben a második mérkőzésen húsz gólt lőve, kilenc góllal győztük le ellenfelünket, amivel megnyertük a Szívós István Gyermek 2003-as Bajnokságot.

Végig pörögve a mérkőzésen, már az első negyedben 6-0-ás vezetést szerezve kezdtük a mérkőzést. A negyedet végül 7-3-as eredménnyel zártuk.

A középső két negyedben nem sikerült ugyan ezt a játékot mutatni, de a másodikban még növeltük az előnyünk. 4-2-es negyeddel már 11-5-re vezettünk a félidőben.

A harmadik negyed volt a leggyengébb a mérkőzésen, amit a BVSC nyert meg, de még ez is belefért, hiszen hat góllal vezettünk és a negyedet 3-2-re nyerték csak meg.

Ennek ellenére az utolsó negyedre összekaptuk magunkat és az elsőhöz hasonlóan pörögtünk és jöttek a gólok. Mint az elsőben itt is 7-3-ra nyertük a negyedet, így lett a végeredmény 20-11.

Ezzel a győzelemmel idén is csapatunk nyerte meg a 2003-as korosztálynak rendezett Budapest Bajnokságot. Gratulálunk a csapatnak!

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak a mai győzelemhez és az egész éves teljesítményhez, hogy veretlenül nyertük meg a Budapest Bajnokságot!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem