image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Fradi elleni rangadó

A Fradi ellen játszott csapatunk a 2004-es Budapest Bajnokságban. Az első negyedben kétgólos hátrányba kerültünk, majd a harmadik negyedben sikerült fordítanunk. A végére kifújtunk és 13-10-es vereséget szenvedtünk.

A vezetést a Fradi szerezte meg, ezután még egyenlítettünk, de két góllal válaszolt ellenfelünk. Ezután egy emberelőny következett, amit be is lőttünk, ezzel felzárkózva egy gólra. A negyedet egy Fradi gól zárta, így 4-2 lett a negyed végeredménye.

A második negyedben a háromgólosra nőtt a hátrányunk, de ez nem szegte kedvünk és sikerült három gólt is szereznünk egymás után. Ezzel 6-6-ra módosult az eredmény. A félidő előtt még egy büntetőt ítéltek ellenünk, majd egy emberhátrányt kellett védekeznünk. Mindkettőből gól született, így a felénél 8-6-os hátrányban voltunk.

A harmadik negyedet jól indítottuk és jöttek is a gólok. Sikerült újra egyenlítenünk, de itt nem volt megállás. A mérkőzésen először és nem utoljára sikerült vezetést szereznünk. Sajnos kiállították egy játékosunk, a hátrányt nem sikerült kivédekezni, így újra döntetlen. A negyed végén még emberelőnyben támadtunk és a már kiegészülő Fradinak még sikerült belőnünk a helyzetet, így 10-9-es vezetéssel vártuk az utolsó negyedet.

Az utolsó negyedben nem sikerültek a támadásaink, védekezésben is többször hibáztunk. Egyenlítettek, majd három büntetőt is ítéltek ellenünk, amivel 13-10-re módosult az eredmény.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a Fradinak, nagyon jól és összeszedetten játszottak ma és természetesen GRATULÁLOK A CSAPATOMNAK, akik egész évben fantasztikusan dolgoztak és nagyszerűen játszottak!!! Öröm volt velük dolgozni és bízom benne, legalább ilyen öröm lesz a jövő szezonban folytatni azt a munkát, amit idén elkezdtünk."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem