image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Gyenge kezdés, hatgólos győzelem

Ifjúsági csapatunk lassan rázódott a mérkőzésbe az OSC ellen, de végül sikerült ellépni ellenfelünktől és 10-4-es győzelmet arattunk.

Bővebben: Gyenge kezdés, hatgólos győzelem

Siker a döntő első mérkőzésén

A Diapolo Ifjúsági Bajnokság hétközi döntőjében csapatunk büntetőkkel győzte le a Ferencváros csapatát. Végig kiegyenlített volt a küzdelem végül 9-9-es döntetlennel ért véget a mérkőzés, amit büntetőkkel nyertünk meg. Két győzelemig tartó párharcban most nálunk az előny.

Bővebben: Siker a döntő első mérkőzésén

Remek védekezéssel győztünk

Az Ifjúsági csapatunk is győzött méghozzá remek védekezéssel összesen három kapott góllal 16-3-ra. Ezen a hétvégén ezzel a mérkőzéssel zárva minden mérkőzését megnyerte szakosztályunk, minden korosztályban.

Bővebben: Remek védekezéssel győztünk

Ifjúsági 9-1-es győzelem

Ifjúsági csapatunk 9-1-es győzelmet aratott a Vasas ellen. Az első két negyed alvó játéka után felébredt csapatunk és hengerként ment keresztül ellenfelén a harmadik negyedben eldöntve a mérkőzést.

Bővebben: Ifjúsági 9-1-es győzelem

Hármas siker az Ifjúsági győzelemmel

Ifjúsági csapatunk végig szoros mérkőzésen végül két góllal győzte le a Fradi csapatát. Az elején még ellenfelünk vezetett, de sikerült a félidőre egyenlítenünk és utána az irányítást is átvettük, végül 9-7-re nyertünk.

Bővebben: Hármas siker az Ifjúsági győzelemmel

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025