image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

A második negyed volt a döntő

 

Az első két negyedben már el is dőlt a mérkőzése az Ifjúsági csapatunknak Tatabányán. Már itt megalapozták a győzelmet. A mérkőzés második felében nem sikerült ezt a szintet hozni, de a győzelem így is nagy különbséggel 13-5 lett.

Az első negyedben a két friss csapat között csak két gól volt a különbség. A második negyedben viszont jöttek az akciógólok és 6-0-ig meg sem álltunk. Ezután egy gólt szerzett emberelőnyből ellenfelünk, de a negyed végéig még négy gólt szereztünk. A mérkőzés felénél már eldőlt a mérkőzés, 10-1-re vezettünk.

A mérkőzés további részében kiengedtünk és nem sikerült annyira a hajtás. A harmadik negyedben 2-2-es döntetlent játszottunk, ezzel a különbség nem változott, de a játékunk képe romlott. 

Az utolsó negyed a büntetők negyede volt. Az elején mi kaptunk egy büntetőt, amit be is lőttünk és ezen kívűl nem sikerült gólt szereznünk. A Tatabánya viszont kétszer is büntetőhöz jutott és mindkétszer be is lőtték, ezzel az utolsó negyedet megnyerték 2-1 arányban. Ennek ellenére a mérkőzést 13-5-re mi nyertük meg.

A csapat edzője Horváth Dániel a mérkőzésről:
"A második negyedet leszámítva értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk. Nagyképűen, bután vízilabdáztunk..."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem