image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Döntetlen a Fradi ellen

Ifjúsági csapatunk a Fradi ellen játszott 9-9-es döntetlent a Diapolo Ifjúsági bajnokságban. Végig szoros mérkőzésen hol az egyik, hol a másik csapat szerezte meg a vezetést.

Az első negyedben mi voltunk az irányító pozícióban, mi szereztünk vezetést, de mindig egyenlíteni tudott a Fradi. A negyedet mégis 3-2-es vezetéssel zártuk.

A második negyedben egyből egyenlített ellenfelünk, majd a negyed második felében először szerzett vezetést a Fradi egy büntetőt követően. Nemsokkal ezután egy megúszásunkból szerzett gólunkkal újra döntetlen, az állás 4-4. A negyed végén büntetőhöz jutottunk és a félidőben 5-4-es vezetéssel mentünk pihenőre.

A harmadik negyedben minden hasonlóan alakult, mint az előzőben a Fradi egyenlített és vezetést is szerzett, de a negyed végére mi visszafordítottuk az eredményt a javunkra és 7-6-al álltunk az utolsó negyed előtt.

Még egy negyedet kellett volna döntetlenre hozni, hogy megnyerjük a mérkőzést, de ez nem sikerült. Az utolsó negyedben először ellenfelünk talált be ezzel egyenlített. De még vezetést tudtunk szerezni, de ez mindössze egy percig tartott. Három és fél perccel a vége előtt jött az első, majd két perccel a vége előtt a második Fradi gól, ezzel 9-8-ra vezetett a Fradi.

Bóbis akcióját követően 46 másodperccel a vége előtt sikerült kiegyenlítenünk, de ekkor még nem volt vége a mérkőzésnek. Hátrányba kerültünk és a Fradi időt kért, de már nem tudták gólra váltani az emberelőnyt. Nekünk már nem maradt időnk az egyenlítésre, így a végeredmény maradt 9-9.

A csapat edzője Horváth Dániel a mérkőzésről:
"Pontatlanok voltunk támadásban, főleg lefordulásaink közben és ezeket a hibákat a Fradi könyörtelenül kihasználta. A végén nekünk sikerült egyenlíteni, mégis úgy érzem mi vesztettünk két pontot."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem