image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Rangadón győzött az Ifi

A Fiú Ifjúsági Országos Bajnokságban kétgólos győzelmet aratott csapatunk a Fradi ellen. A mérkőzésen a győzelmünk már az első félidőben megalapoztuk és tartottuk magunkat a végéig.

Az  első negyedben már elhúztunk és magabiztos háromgólos előnyre tettünk szert. Négy gólt lőttünk zsínórban, amíg a hazaiak csak a negyed végén tudtak szépíteni, így 4-1-es vezetéssel zártuk az első játékrészt.

A második negyedben kicsit bealudtunk és magunkra húztuk ellenfelünk, sikerült egy gólra feljönniük, de a negyed második felében visszatértünk a meccsbe és a félidőre 7-3-as vezetésre tettünk szert.

A folytatásban a Fradi kapszkodott, de az egyenlítés közelében sem volt. A negyedben egy góllal faragta a hátrányát, így az utolsó negyedre 10-7-es vezetéssel fordultunk.

A végjátékban is tartottuk az előnyünk, végig megvolt a háromgólos előny. Másfél perccel a vége előtt 13-10-re vezettünk, a meccset a Fradi zárta egy büntetővel, így a végeredmény 13-11 a javunkra.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Nagyon kemény 2 héten vagyunk túl! 5 mérkőzést játszottunk közte 3 rangadót! Mai játékunk akadozott, sokat hibáztunk, melyeket a Ferencváros kiméletlenül kihasznált! Boldog és büszke vagyok. Büszke a csapatomra, amely 100%-os az őszi szezonban! Minden héten minimum 2 mérkőzést játszunk, ami mondanom sem kell, hogy milyen megterhelő a játékosaimnak! Boldog vagyok, hogy túl vagyunk ezen a sorozaton!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem