image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Ifi győzelemmel 3/3

Az Ifi csapatunk győzelmével mindhárom korosztályunk hozta a három pontot ebben a fordulóban. Döcögős kezdés után magabiztos 16-7-es győzelmet aratott csapatunk a Szolnok ellen.

Az első negyedben elég döcögősen indult a játék. Igaz, hogy 2-0-ra mi vezettünk már az elején, de a negyed végére felszárkozott ellenfelünk és 3-2-vel folytattuk a következő negyedet.

A folytatásban összeszedtük magunkat és hátul rendeztük a sorokat, a védekezésünk olyan jól sikerült, hogy a negyedben nem kaptunk gólt. Elől támadásban minden összejött és öt gólt szereztünk, ezzel a félidőben 8-2-re vezettünk már.

A harmadik negyedben gyors két gól után már 8 gól volt közte. Ez a negyed se sikerült rosszul, hiszen 4-2-re nyertük meg és az utolsó negyedet 12-4-es vezetéssel kezdtük.

A végjátékban már csak tartanunk kellett az eredményt, ami sikerült is. Egy góllal még sikerült növelnünk a különbséget. A mérkőzés 16-7-es győzelmünkkel ért véget.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Sajnos az elején nem koncentráltunk megfelelően. Sok buta hibát követtünk el. Miután elmentünk 4-5 góllal sima mérkőzés lett, amelyen minden játékosom sokat tudott játszani!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem