image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Döntetlen után jöhettek a büntetők

Az Ifjúsági csapatunk a Vasas elleni mérkőzése 9-9-es döntetlennel ért véget, így büntetők következtek, ahol a Vasas bizonyult jobbnak.

Jól indult a mérkőzés, igaz a Vasas szerezte meg a vezetést, de sikerült fordítanunk és 2-1-re átvettük a vezetést.

A második negyedben először egyenlített a vendég csapat, de utána háromszor is eredményesek voltunk és 5-2-re vezettünk. A negyed vége előtt egy emberelőnyt értékesített az ellenfelünk és 5-3-al zártuk az első félidőt.

A harmadik negyed elején sikerült megint háromgólosra állítani az előnyünket, de ezután a Vasas átvette az irányítást. Sajnos nem volt szerencsénk támadásban és nem sikerült gól szereznünk. Zsinórban öt gólt szerzett a Vasas, ezzel fordított és kétgólos előnyre tett szert. A negyed végén még sikerült korrigálni és a végjáték előtt 8-7-es Vasas vezetéssel álltunk.

Az utolsó negyedben sikerült kétszer is egyenlítenünk. Először a negyed elején Bóbis Botond egyenlített, majd hosszabb ideig nem volt gól. Mindössze másfél perc volt hátra, mikor a Vasas megszerezte a vezetést, de a következő támadásban máris jött a válasz, Bóbis újabb góljával. A mérkőzés 9-9-es döntetlennel ért véget, de mivel nincs döntetlen a bajnokságban, ezért jöttek a büntetők.

Minkét csapatból 5-5 játékos lőtt büntetőt és csapatunk kezdte az első büntetővel. Az első két kört mindkét csapat könnyedén vette. A harmadik körben hibáztunk és a Vasas nem hibázott. Ezután végig ment az 5. körig és mindenki belőtte, így a Vasas nyert 14-13-ra a rangadón.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Hetek óta érett ez a zakó. Igen zakó, mert bár szereztünk egy pontot ez vereséggel ért fel. A Vasas a játék minden elemében fölénk nőtt és alázatos játékával sokkal jobban akarta a győzelmet! Gratulálok a Vasasnak!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem