image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

A legnagyobbak is győztek

Az Ifjúsági csapatunk is győzni tudott a Szentes ellen. Végig növeltük az előnyünket a mérkőzés folyamán, így a győzelem nem volt kérdés a végeredmény 11-4 a javunkra.

Szentes - KSI SE Ifjúsági mérkőzés

Az első negyedben még a Szentes szerzett vezetést, de ez volt az első és utolsó alkalom, hogy náluk volt az előny. Egyenlítettünk és át is vettük a vezetést. A negyed végére már 3-1-es volt az előnyünk.

A második negyedben is hasonlóan mentek a dolgok, de most mi kezdtük góllal a negyedet. A hazaiak csupán egy büntetővel tudták bevenni a kapunkat, de ezután mi két góllal is válaszoltunk. A negyed végén még egy emberelőnyt harcoltunk ki, de ezt már nem sikerült gólra váltani. A negyedet megint 3-1-re nyertük, így a felénél 6-2-es vezetéssel álltunk.

A folytatásban semmi sem változott, még a negyed eredménye is ugyan az lett. Sajnos hibáztunk emberelőnyben is, de még több hátrányt védekeztünk ki, amivel javítottuk az arányt. A harmadik negyedben is 3-1-re sikerült nyerni, így már 9-3-ra vezettünk.

Az utolsó játékrészben már csak az volt a kérdés mi lesz a pontos végeredmény. Még javítottunk a különbségen, 2-1-es negyeddel 11-4-es győzelmet arattunk.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Győztünk! Többet nem tudok mondani a mai mérkőzésről! Gratulálok a csapatnak az őszi teljesítményéhez! Mindenkinek kívánok ezúton Boldog Karácsonyt!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem