image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

A legidősebbek is sikerrel zárták a napot

Az Ifjúsági csapatunk is magabiztosan az első félidőben kapott gól nélkül 17-5-re győzött a Szeged ellen a Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság 13. fordulójában. Ezzel még mindig az első helyen állunk a tabellán.

Ifjúsági csapatunk

Az első két negyedben nagyon jól állt a védekezésünk. Mindkét negyedet sikerült gól nélkül lejátszanunk. Az első negyedet 3-0-ra sikerült hozni, amíg a második negyedben erőre kaptunk és hat gólt is szereztünk. Ezzel a félidőben már 9-0-ás vezetéssel álltunk.

A harmadik negyedben egyből két hátrányos védekezést kellett volna megakadályoznunk, de most nem jártunk sikerrel és 9-2-re zárkózott fel a vendég csapat. Nem hagytuk szó nélkül, így mi következtünk és háromszor is eredményesek voltunk, ezzel 12-2-re már tíz góllal vezettünk. Az utolsó percben még egy gólt szerzett a Szeged, de még az utolsó másodpercben szerzett gólunkkal megtartottuk a tízgólos különbséget.

Az utolsó negyed közepéig még két góllal erősítettük meg a győzelmünk, így már 15-3-ra vezettünk. Még négy gól született a végéig, amiből 2-2 góllal vette ki a részét mindkét csapat. A végeredmény 17-5-ös győzelmünkkel ért véget.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem