image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Siker az Ifjúsági Budapest Bajnokságban

A nagyarányú győzelmen van túl Ifjúsági csapatunk az Ifjúsági Budapest Bajnokságban az MVLC csapata ellen. A mérkőzés első felében eldöntöttük a mérkőzést és 15-7-es végeredménnyel zártuk a meccset.

Repülő rajttal indultunk és már a legelején eldöntöttük a győzelmünk. Az első negyedben csak jöttek a gólok, remekül védekeztünk. A negyed végére már 5-0-ás eredmény állt az eredményjelzőn.

A következő negyedben is folytattuk ezt az erőltetett menetet bár hátul is volt egy-két hiba, elől jöttek a góljaink. A mérkőzés felére megnyugtató előnyre tettünk szert. A második negyedet 5-2-re nyertük meg, ezzel a mérkőzés felénél 10-2-es vezetéssel álltunk.

A mérkőzés második felében már figyelmetlenebbek voltunk, elől és hátul is többet hibáztunk. A további két negyedben ugyanannyi gólt szereztünk, mint ellenfelünk, így a harmadik negyedet 3-3-as eredménnyel zártuk.

Az utolsó negyedben sem volt különbség, viszont itt csak 2-2-es eredményt értünk el. Ez bőven elég volt a magabiztos győzelemhez, a jó kezdés egy könnyű mérkőzést eredményezett, ezzel a végén 15-7-es győzelmet arattunk.

A csapat edzője Horváth Dániel a mérkőzésről:
"Magabiztos győzelmet arattunk, elsősorban az első félidőben mutatott játékunknak köszönhetően. Jól védekeztünk, kiválóan védett a kapusunk és elől is belőttük a helyzeteinket. A második felére úgy érzem mindkét csapat elfáradt és sok hibával játszott."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem