image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Ifjúsági csapatunk 12-4-re nyert

Ifjúsági csapatunk is háromszor több gólt lőtt, mint ellenfele. Az Eger elleni országos fordulóban mindhárom korosztály sikeresen zárta a napot. Az első három negyedben szépen felépítve a győzelmünk 12-4-re nyertük meg a mérkőzést.

 

Az első negyedet jól kezdtük és egy emberelőnyből már meg is volt a vezető gól. A negyed második felében egy akciógólt szereztünk, ezzel már 2-0-ra vezettünk. A negyed végén hátrányba kerültünk, de ezt sikerült elhárítani és kontrázni tudtunk. Jól sikerült ellentámadásban egy megúszásgólt követően már 3-0-ra vezettünk.

A folytatás egy egri gólt hozott. Ezek után percekig nem sikerült gólt szereznünk, de hátul a védekezés is jól működött. A negyed vége előtt három perccel beindultunk és percenként szereztünk is egy gólt. A negyedet 3-1-re nyertük meg, így a felénél már 6-1-re vezettünk.

A harmadik negyed is jól sikerült, egy büntetőt és egy akciót követően máris 8-1 állt az eredményjelzőn. Az utolsó negyedhez közeledve három gól lett besűrítve egy percen belülre. Először az Eger szerezte meg második gólját, ezután mi dupláztunk két centergóllal.

Az utolsó negyedben egyből egy vendég gól született, ezzel 10-3-ra módosult az eredmény. Egy előnyt játszhattunk, már kiegészült az Eger, de még sikerült gólt szereznünk. Nem sokkal utána még egy gólt szereztünk, ami az utolsó gólunk volt mára. Az mérkőzést egy egri gól zárta, amivel a végeredmény 12-4.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Viszonylag jó védekezéssel, idény eleji támadó játékkal magabiztosan nyertünk!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem