image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Az Ifik következtek

Végig vezetve, tíz góllal győzött Ifjúsági csapatunk a Honvéd ellen az Ifjúsági Országos Bajnokságban. A harmadik negyed feléig kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, végül 13-3-ra nyertünk.

 

Az első negyed még elég lassan indult be. Mindössze két gólt sikerült lőnünk, sok helyzetünk kimaradt, még emberelőnyből is. Védekezésben nem hibáztunk, így 2-0-ás eredménnyel zártuk az első játékrészt.

A második negyedet gyors két góllal kezdtük, ezzel már 4-0-ra vezettük. Sokkal jobban pörögtünk elől és jobban használtuk ki a helyzeteinket. A negyed végéig még kétszer voltunk eredményesek, így a félidőben 6-0-ás eredmény állt az eredményjelzőn.

A folytatásban a negyed feléig nem esett gól, ezt egy büntetővel törtük meg, így 7-0-ra módosult az eredmény. Az első góljukat most szerezték meg a hazaiak. Erre válaszul még három gólt szereztünk a negyed végéig. Egy negyeddel a vége előtt 10-1-es vezetéssel álltunk.

Az utolsó negyedben már nem volt kérdés a győzelmünk. A negyed elején háromszor is eredményesek voltunk és 13-1-re vezettünk már. A Honvéd még próbált javítani a különbségen, két gólt szerzett még a mérkőzés végéig, ezzel a végeredmény 13-3 lett.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Helyenként kiváló védekezéssel, akadozó támadójátékkal magabiztosan nyertünk. Úgy érzem 5-6 gól benne maradt a csapatban!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem