image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Miskolc elleni elődöntő

A Budapest ifjúsági bajnokság elődöntőjének első fordulóját a Miskolc ellen játszottuk. Magabiztos győzelmet arattunk ez közelebb juttatott minket a döntőhöz.

Igaz az elején még szorosnak indult a mérkőzés, de félidőig végig mi szereztünk előnyt. Az első negyedben nem volt csak két gól, vezetést szereztünk majd a Miskolc kiegyenlített.

A folytatásban sikerült ellépnünk két góllal 3-1-re, de nem tartott sokáig. Ellenfelünk két gyors góllal egyenlített, a negyed végéig sikerült megszereznünk a vezetést, bár egyszer sikerült kiegyenlítenie a Miskolcnak. A mérkőzés felének 5-4-re vezettünk.

A harmadik negyedben egyből kiegyenlített ellenfelünk, majd a vezetést is megszerezte. Ezután muszáj volt a legmagasabb fokozatra kapcsolni és egyből egyenlítettünk is. Egy büntető következett amivel sikerült megszerezni a vezetést. Itt volt a fordulópont a mérkőzésen. A negyed végéig csak szárnyaltunk és 10-6-os vezetést szereztünk. Ezzel egy lépéssel közelebb kerültünk a győzelemhez.

Az utolsó negyedben már sikerült a játékunkat játszani és a különbséget növelni. Még négy gólt sikerült lőni, viszont kettőt kaptunk, így a végeredmény 14-8.

A csapat edzője Horváth Dániel a mérkőzésről:

"Túl sok gólt kaptunk, sajnos a helyzet kihasználás is döcögött. Szerettem volna, ha nagyobb különbséggel nyerünk, de azért bizakodva várhatjuk a visszavágót"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem