image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Magabiztos győzelem az Ifiknél

Újabb hármas győzelem az országos fordulóban az AVUS ellen. Ifjúsági csapatunk is győzni tudott, bár az első negyedben még kapaszkodott a Szombathely, de utána beindultunk és nagyarányú győzelmet arattunk.

Az első negyedben még tartotta magát ellenfelünk, hiszen sikerült már az elején megszereznie a vezetést. Ez még semmi, ezután újabb gólt szerzett és már 2-0-ás hátrányban voltunk. Egy kis fejmosás után visszatért csapatunk a mérkőzésbe és a negyed második felében jöttek a gólok. Sikerült egyenlíteni és nem sokkal a negyed vége előtt a vezetést is megszerezni, így az első negyed után 3-2-es vezetéssel álltunk.

A következőkben már teljesen magunkhoz vettük az irányítást. Jöttek a góljaink és a védekezésünk is állt, sikerült a negyedet kapott gól nélkül lehozni. A támadásban is visszatért a szokásos formánk, a negyedet 5-0-ra nyertünk, így már 8-2-re vezettünk.

A harmadik negyedben is hasonló jó játékkal mentünk tovább. A védekezésben hasonlóan jól teljesítettünk, mint az előző negyedben, itt se kaptunk gólt. Támadásban eggyel jobbak voltunk, itt a negyedet 6-0-ra nyertük meg, szinte minden helyzetünk góllal zárult. Az utolsó negyedet 14-2-es vezetéssel vártuk.

Az utolsó negyedben már az elején kaptunk egy gólt, viszont ezután mi következtünk és négyszer is eredményesek voltunk. Már 18-3-ra vezettünk és egy támadása maradt a Szombathelynek. Még egy emberelőnyt játszottak meg sikeresen, ezzel szépítve a végén, így a végeredmény 18-4 lett.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Döcögősen induló mérkőzést végül magabiztosan nyertünk. Sok hibával játszottunk melyek egy része előtt értetlenül állok."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem