image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Magabiztos győzelem az Ifiknél

Újabb hármas győzelem az országos fordulóban az AVUS ellen. Ifjúsági csapatunk is győzni tudott, bár az első negyedben még kapaszkodott a Szombathely, de utána beindultunk és nagyarányú győzelmet arattunk.

Az első negyedben még tartotta magát ellenfelünk, hiszen sikerült már az elején megszereznie a vezetést. Ez még semmi, ezután újabb gólt szerzett és már 2-0-ás hátrányban voltunk. Egy kis fejmosás után visszatért csapatunk a mérkőzésbe és a negyed második felében jöttek a gólok. Sikerült egyenlíteni és nem sokkal a negyed vége előtt a vezetést is megszerezni, így az első negyed után 3-2-es vezetéssel álltunk.

A következőkben már teljesen magunkhoz vettük az irányítást. Jöttek a góljaink és a védekezésünk is állt, sikerült a negyedet kapott gól nélkül lehozni. A támadásban is visszatért a szokásos formánk, a negyedet 5-0-ra nyertünk, így már 8-2-re vezettünk.

A harmadik negyedben is hasonló jó játékkal mentünk tovább. A védekezésben hasonlóan jól teljesítettünk, mint az előző negyedben, itt se kaptunk gólt. Támadásban eggyel jobbak voltunk, itt a negyedet 6-0-ra nyertük meg, szinte minden helyzetünk góllal zárult. Az utolsó negyedet 14-2-es vezetéssel vártuk.

Az utolsó negyedben már az elején kaptunk egy gólt, viszont ezután mi következtünk és négyszer is eredményesek voltunk. Már 18-3-ra vezettünk és egy támadása maradt a Szombathelynek. Még egy emberelőnyt játszottak meg sikeresen, ezzel szépítve a végén, így a végeredmény 18-4 lett.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Döcögősen induló mérkőzést végül magabiztosan nyertünk. Sok hibával játszottunk melyek egy része előtt értetlenül állok."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem