image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Második negyed volt a döntő

A második negyedben sikerült nagy különbséggel 8-1-es negyeddel megalapozni a győzelmünk. Az első negyedben még a Debrecen szerzett vezetést, de fordítottunk és végül 17-9-re nyertük meg a mérkőzést.

Rosszul kezdtük a mérkőzést, egyből megszerezte a vezetést a Debrecen az első támadásból. Ezután labdát szereztek és jött a következő gól, ezzel már 2-0-ás hátrányba kerültünk. Fordult a kocka és sikerült feljönnünk. Pár perc alatt már 2-2-re hoztuk vissza a mérkőzést. A vezetést megint a Debrecen szerezte meg, de nem tartott sokáig, újra sikerült egyenlítenünk, így az első negyed 3-3-as eredménnyel ért véget.

A második negyedben valami megváltozott és erőre kaptunk. Már a negyed elején megszereztük a vezetést és utána még két gól következett, így már három góllal 6-3-ra vezettünk. Nem volt megállás, igaz egy vendég gól következett, de ez volt az egyetlen góljuk a negyedben. Ezután még ötször voltunk eredményesek a negyedben, ezzel már 11-4-re elléptünk megalapozva a győzelmünk.

Nem tudni mi történt, de a harmadik negyedben újra a debreceniek jöttek, de nem tudtak felzárkózni. Mindössze egy gólt tudtak lefaragni a hátrányból, a negyedet 3-2-re nyerték, így az utolsó negyed előtt 13-7-re vezettünk.

A győzelem már szinte megvolt, de még meghúztuk az utolsó negyedet. A negyed elején teljesen bebiztosítottuk a győzelmet, három gólt is szereztünk. Négy perccel a vége előtt már 16-7-re vezettünk. A végéig még két vendég gól született, ami közé befért még egy gólunk, így a végeredmény 17-9 lett.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Egy negyednyi fantasztikus játékkal magabiztosan nyertünk! Hogy az az egy negyed miért csak egy negyed annak én is keresem az okát! Gratulálok a csapatomnak!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem