image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Bravúr a rangadón

Ifjúságunk nagy bravúrral győzte le az UVSE-t, 7-2-es hátrányból jöttünk vissza és végül az utolsó pillanatban nyertük meg a mérkőzést 13-12-re.

 

A rangadónak megfelelően indulta mérkőzés, amit az UVSE indított góllal megszerezve a vezetést. Nem sokkal utána egy büntetőhöz jutottunk, amivel ki is egyenlítettünk, majd a vezetést is megszereztük. Egyenlíteni tudott ellenfelünk utána újra büntetőt harcoltunk ki, de sajnos ezt elhibáztuk, amit megbüntetve 3-2-es vezetést szerzett az UVSE, ezzel beállítva az első negyed végeredményét.

Sokat hibáztunk a második negyedben és ezt kihasználta a hazai csapat. Jöttek az UVSE-s gólok, egymás után négy is, így már 7-2-es hátrányba kerültünk. Már-már elveszettnek tűnt a mérkőzés, de a félidő előtt még egy szépítő gólt jegyeztünk.

A folytatásban egy büntetővel indítottunk, ami után ellenfelünk büntetőjét hárítottuk. Egy emberelőnyhöz jutottunk, amit a már kiegészülő UVSE már nem tudott hárítani, így 7-5-re jöttünk fel. Igaz egy hazai találat következett, de nem álltunk meg és sikerült két gyors góllal egygólosra csökkenteni hátrányunk. Nem kellett sokat várni és jött az egyenlítő gólunk is. Az utolsó másodpercben sajnos sikerült még vezetést szereznie ellenfelünknek, így az utolsó játékrészt 9-8-as hátrányban kezdhettük el.

Az UVSE hozta el a labdát, de sikerült labdát szereznünk és eredményesen támadtuk, újra egyenlítettünk. Végig sikerült megszereznie a vezetést ellenfelünknek, de egyből sikerült egyenlítenünk. Ez így ment 12-11-ig. Minden támadásban, mindkét oldalon emberelőnyben támadhattak a csapatok. Másfél percen belül jártunk, mikor egy szabaddobásból szerzett góllal újra kiegyenlítettünk. Kiállítás következett nálunk, amit egy támadóhibával úsztunk meg, még maradt egy támadásunk a győzelemért, amit jól kihasználva gólra is váltottunk, ezzel a mérkőzésen legjobbkor megszerezve a vezetést 13-12-re győztünk a rangadón.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Egyszer vezettünk, a végén! A mai napon egy morálisan, fizikálisan teljesen szétesett 2-7-es első félidő után csapatomnak sikerült legyőznie önmagát! Ehhez gratulálok! Ez a sport!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem