image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Hármas siker az Ifjúsági győzelemmel

Ifjúsági csapatunk végig szoros mérkőzésen végül két góllal győzte le a Fradi csapatát. Az elején még ellenfelünk vezetett, de sikerült a félidőre egyenlítenünk és utána az irányítást is átvettük, végül 9-7-re nyertünk.

 

Beragadtunk a kezdésnél és szerencsénk sem volt. Pár perccel a kezdés után már 3-0-ás hátrányba kerültünk. Ezután emberelőnybe kerültünk és a kiállított Fradis játékos a bíró felé jelezte nem tetszését az ítélettel szemben, amit a játékvezető cserés kiállítással jutalmazott. Ezelőtt két gólt is ez a játékos szerzett, de mi sajnos kihagytuk ezt az előnyt is. A negyed végén még sikerült betalálnunk.

A folytatásban sikerült feljönnünk, már a negyed elején előnyből szereztük meg második gólunkat. Megúsztuk kapott gól nélkül a negyedet és a végén egy szabaddobásból találtunk be, ezzel a felénél 3-3-as döntetlennel álltunk.

A harmadik negyedben az első támadást mi indíthattuk, de eredménytelenül, a Fradi pedig újra vezetést szerzett. A következő támadásban kiállítást szereztünk és gólra is váltottuk, ezzel újra egyenlítettünk. A negyed végén újra sikerült bevennünk ellenfelünk kapuját, így az utolsó negyed előtt 5-4-re vezettünk először a mérkőzésen.

Két gyors góllal indítottuk a negyedet, majd egy büntetőt úsztunk meg, amit kihagyott a Fradi. Egy szabaddobást vállaltunk el, ami szerencsésen a kapuba landolt, így már 8-4-re vezettünk. Már azt gondoltuk vége a mérkőzésnek és ki is engedtünk, amit kihasznált ellenfelünk és elindult előre. Egy kettős hátrányt már nem bírtunk kivédekezni, 8-5. Kihagyott lövések mindkét oldalon, majd a Fradi talált be, 8-6. Emberelőnyt játszhattunk, de nem jutottunk lövésig. Már csak 40 másodperc volt hátra mikor hátrányba kerültünk és gól, 8-7. A végén már csak végig kellett játszanunk a támadásunk és miénk a győzelem, de még egy emberelőnyt játszottunk. Ezt góllal fejeztük be, ezzel 9-7-re nyertünk.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Nagy bravúr rossz játékkal győzni! Ez nekünk egy héten belül másodszorra sikerült. Remélem, most pár nyugodtabb hét következik. Gratulálok a csapatomnak!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem