image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Ifjúsági 9-1-es győzelem

Ifjúsági csapatunk 9-1-es győzelmet aratott a Vasas ellen. Az első két negyed alvó játéka után felébredt csapatunk és hengerként ment keresztül ellenfelén a harmadik negyedben eldöntve a mérkőzést.

Az első negyedben sokat kellett várni az első gólra, nagyon lassan rázódott bele csapatunk ebbe a mérkőzésbe. Két perccel a negyed vége előtt megszereztük első gólunk, ami a negyed végeredménye is lett.

A folytatásban a Vasasnak sikerült kiegyenlítenie. Egyből a következő támadásban sikerült visszaszerezni a vezetést, de ezután újra gólcsend következett egészen a negyed végéig.

A harmadik negyed volt a döntő negyed, ahol a félidő után felébredtünk és elkezdtük a játékunkat játszani. Már az első támadásból gólt szereztünk és nem kellett sokáig várni a következőre. A negyed felénél már 6-1-nél jártunk és még egy emberelőnnyel zártuk a negyedet. 5-0-ás harmadik negyed után 7-1-es vezetéssel vártuk az utolsó negyedet.

Már biztos volt a győzelem, de még egy negyed volt hátra. A védekezésünk a helyén volt, elől már csak két megúszásból szerzett gól esett, így 9-1-es győzelemmel zártuk a napot.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Érthetetlen és értékelhetetlen az első két negyed játéka. A félidőben nem tudom mi történt, de elkezdtünk vízilabdázni. Onnantól szép gólokat lőve, magabiztosan játszottunk!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem