image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Jó kezdés győzelmet hoz

Az első negyedben 5-0-ás előnyt szerezve Ifjúsági csapatunk 11-8-as győzelmet aratott a Szeged ellen.

 

Az első negyedben remekül védekezve, stabil támadójátékkal sikerült magabiztos előnyre szert tennünk. Az első gól még a negyed elején megérkezett, de a folytatásra pár percet várni kellett. A negyed végén 3 perc alatt lőttünk még négy gólt, amivel 5-0-ra nyertük az első negyedet.

Sajnos ezután már jöttek a hibák és egy ziccert is elhibáztunk, ami nem maradhatott büntetlenül. Egy megúszásgóllal megszerezték első góljukat, a következőt szerencsére megúsztuk. A következő gólt is a hazaiak lőtték méghozzá előnyből. Még egy-egy gól volt a félidőig, így 6-3-as vezetéssel vártuk a folytatást.

Kicsit összeszedtük magunkat és rendeztük sorainkat, ami egyből két gólt eredményezett, így újra öt góllal 8-3-ra vezettünk. Egy büntetővel ért véget a negyed, de sajnos nem mi lőttük, így 8-4-el vártuk az utolsó negyedet.

A negyedet a hazaiak nyitották góllal, így már csak három volt közte, ezt nem sokáig hagytuk két találat után újra öt volt közte, 10-5-re vezettünk. A végéig még több gól esett, végül 11-8-ra nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"5-0-ás negyedünkkel gyakorlatilag az elején eldöntöttük a mérkőzést. Utána változó sikerrel új taktikai elemeket gyakoroltunk. Összességében győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben! Az év legnehezebb hetének elején járunk, ahol megkoronázhatjuk egész éves munkánkat!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem