image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Vereség az utolsó meccsen

Ifjúsági csapatunk vereséget szenvedett az Alapszakasz utolsó mérkőzésén a BVSC ellen. Rossz kezdés után még sikerült az utolsó negyedre x-re hozni, de végén a hazaiak 11-7-re nyerték meg a mérkőzést.

Az első negyedben bár mi szereztük meg a vezetést, de utána egyből egyenlítettek és a vezetést is átvették. Nem sikerült megfelelő helyzetet kialakítanunk, így a gól sem jött tőlünk. Sajnos a BVSC jó formában játszott és sorra lőtték a gólokat és már 4-1-re vezettek. Még egy támadásra volt időnk, ahol emberelőnybe kerültünk és sikerült belőni, így 4-2-re módosult az eredmény.

A második negyedben nem esett sok gól, összesen egy-egy mindkét oldalon. Egy megúszásból talált be a hazai csapat, amíg mi hat a hat ellen akcióból voltunk eredményesek. Ezzel a félidőben 5-3-as BVSC vezetéssel fordultunk.

A harmadik volt a mi negyedünk, ahol sikerült egy büntetőt kiharcolni és be is lőni. Ezután egy hátrányt védekeztünk ki. A mi támadásunkban is jött a kiállítás és időkérés után már kiegészültek, de még sikerült belőnünk a helyzetet, így már 5-5 volt az állás. Sikerült a vezetést is átvennünk, de sajnos a negyed végén még egyenlített a hazai csapat.

Az utolsó negyed elején még nem volt gond, a BVSC szerzett vezetést, de egyből egyenlítettünk. Ezután már eléggé elfáradtunk és nem volt szerencsénk. Csak ment az idő és kaptuk a gólokat. A végeredmény, így 11-7 lett. Ezzel az alapszakaszt a BVSC nyerte meg, így ők rendezhetik meg a négyesdöntőt.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Sok hibával játszva könnyű gólokat adtunk a Vasútnak! Így megnehezítettük saját dolgunkat! Gratulálok a BVSC-nek az alapszakasz győzelemhez!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem