image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Döntőben az Ifjúsági csapatunk

A hétvégén rendezik a 2017/2018-as Országos Ifjúsági Bajnokság négyes döntőjét a BVSC uszodában. Az UVSE ellen játszottunk és végig vezetve 10-9-es győzelemmel jutottunk a döntőbe. Az első elődöntőt a BVSC nyerte, így velük játszunk a döntőben.

 

Jól kezdtünk, sikerült az első két támadásunkat is gólra váltani és 2-0-ás vezetést szerezni. Szépített az UVSE, de egy megúszásból gólt szereztünk és már 3-1-re vezettünk. A negyed végén még emberelőnyben támadtunk, de sajnos a kapus állta a labda útját.

A folytatásban sikerült feljönnie ellenfelünknek és egyenlítettek. Nem volt megállás és vissza is állítottuk a kétgólos előnyünk, 5-3-ra vezettünk. A negyed végén még kaptunk egy gólt, így a felénél 5-4 volt az állás.

A harmadik negyedet 1-1 góllal kezdtük, így 6-5-re módosult az eredmény. Megint gólt szereztünk és jött is rá a válasz az UVSE-től, így már 7-6. A negyed utolsó percében még két gólt szereztünk, amivel az végjáték előtt 9-6-ra vezettünk.

Az utolsó negyedben is folyamatosan jött fel ellenfelünk, de mindig sikerült gólt szereznünk. A negyed felére már 9-8 volt az eredmény, de kevesebb mint másfél perccel a vége előtt gólt szereztünk, így 10-8-as eredménnyel vártuk az utolsó percet. Sajnos gólt szerzett az UVSE, így még vártak ránk izgalmak. Végig támadtuk a 30 másodpercet, de még maradt idejük az egyenlítésre. Jött is a kiállítás és hátrányba kerültünk, de jó védekezéssel kapusunknak könnyebb dolga volt, ki is védte, így döntőben a csapatunk.

A döntő a BVSC ellen lesz 18:30-kor. Mindenkit várunk szurkolni. Már csak egy győzelem kell a címvédéshez.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Nagy meccs volt.Egy igazi elődöntő. 2. negyedben eldönthettük volna a mérkőzés sorsát, de kétszer-háromszor elhibáztuk helyzeteinket, amit az ellenfél kegyetlenül kihasznált. Mivel végig az egész mérkőzés folyamán vezettünk, úgy gondolom megérdemelten jutottunk a döntőbe. Természetesen holnap nyerni szeretnénk! Hajrá KSI!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem