image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Második hely a négyes döntőn

A 2017/2018-as Országos Ifjúsági Bajnokság második helyén végzett csapatunk. A BVSC-vel játszott döntőn nagy küzdelemben egy gólos vereséget szenvedtünk.

 

A mérkőzést jól kezdtük, egy kivédekezett hátrány után megszereztük a vezetést, majd egy újabb góllal már 2-0-ra vezettünk. A negyed végéig még sikerült kiegyenlítenie a BVSC-nek, de az utolsó másodpercekben értékesített előnyünkkel 3-2-re nyertük meg az első negyedet.

Innentől szorossá vált a mérkőzés, kiegyenlítettek, majd visszavettük a vezetést. Nem sikerült növelni az előnyt és egy újabb hazai góllal újra döntetlen az állás. Sajnos a vezetést is sikerült megszerezniük, de egy emberelőny után már akciógólt szerezve sikerült egyenlítenünk. Figyelmetlenek voltunk a negyed végén és két gólt is lőtt a BVSC az utolsó fél percben, így a felénél 7-5-ös hátrányba kerültünk.

A folytatásban emberelőnyben játszhattunk, de sajnos kimaradt a helyzetünk. Ezután akciógóllal büntetett a BVSC, így egy gól helyett már három volt közte. A következő támadásból sikerült gólt szereznünk, de a negyed végéig még kettőt is kaptunk, így az utolsó negyed előtt 10-6-os hátrányba kerültünk.

Góllal kezdtük a negyedet, de utána még kettőt kaptunk, amivel öt góllal 12-7-re vezetett már ellenfelünk, de nem adtuk fel és jöttek is a gólok. Csökkent a különbség, de az idő rohamosan fogyott. Már csak két gól volt közte, de kevesebb mint másfél perc volt hátra. A BVSC lopta az időt, de még egy gólt sikerült szereznünk, így 12-11-re jöttünk fel. Sajnos már csak 31 másodperc volt hátra, amit végig támadtak, így már csak egy távoli lövésre volt időnk, aminek egy mezőnyjátékos állt az útjába.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Nagy sorozat ért véget ma este! 2 évig mi voltunk a bajnokok, ma este mi gratuláltunk a Vasútnak. ötször játszottunk az idén ebből háromszor ők nyertek kétszer mi. Nehéz év volt!!!! Két fronton tartottuk a vasat a tűzben és mondhatom kiválóan helyt álltunk. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra! Egyénileg és csapatként is emberfelettit alkottak! Gratulálok a BVSC bajnoki címéhez! Gratulálok játékosaimnak az egész éves helytálláshoz!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem