image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Dupláztuk a gólokat

Kétszer annyi gólt lőttünk, mint az Alfa SC-ESMTK. A második negyedben sikerült magabiztos előnyhöz jutnunk és a végére 18-9-re nyertünk.

 

A vezetést az Alfa szerezte meg az első negyedben, de egyenlítettünk, viszont újra vezetést szerzett a negyed vége előtt két perccel is. Két gólunk következett és ezzel fordítottunk 3-2-re és a mérkőzésen innentől végig mi vezettünk.

A második negyedben bedaráltuk őket, ahol sorra jöttek a gólok. Egymás után öt gólunk következett és 8-2-re mentünk el. Ekkor talált be ellenfelünk, de a negyedet mi zártuk, így a felénél 9-3-ra vezettünk.

A harmadik negyedben is növeltük az előnyt, egy büntetőgóllal már hét góllal vezettünk. Jöttek a gólok, egy az Alfától, ezután egymás után hármat is szereztünk és már 13-4-re kilenccel voltunk jobbak.

Az utolsó negyedben már csak tartanunk kellett az eredményt. Minden gólukra volt válaszunk, a negyedet 5-4-re nyertük meg, ezzel 18-9-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:

"Sok gólt kaptunk! Komoly energiákat fektettünk Regős Áron semlegesítésére! Támadásban motiváltan játszottunk, amit 18 lőtt gólunk jelez!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem