image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Sok kapott góllal is győzelem

Felnőtt csapatunk az ASI ellen játszotta mai mérkőzését, ahol Horváth János a csapat edzőjének szavaival élve "kézilabda eredmény született", 25-13-ra nyertünk.

Nem volt kérdés a győzelem már az első percben sem, de kellett pár perc míg beindítottuk a motorokat. A negyed végére már magabiztos előnyünk volt, 8-2-re vezettünk.

A folytatásban 10-2-ig mentünk, majd utána három gólt is szerzett zsínórban az ellenfelünk, mivel védekezésben figyelmetlenek voltunk és máris 10-5-re feljöttek. Ezt nem hagytuk szó és tettek nélkül, négy gólt is lőttünk zsínorban és ezzel 13-5-re vezettünk.

A harmadik negyedben megismételtük az elsőt. Itt is 8-2-re nyertünk újabb hat góllal növeltük az előnyt. Az utolsó negyed előtt már 21-8-ra vezettünk. 

Az utolsó negyedben se figyeltünk a védekezésre és még 5 gólt is kaptunk. Ez a győzelmünket nem fenyegette, de a negyedet elvesztettük. 13 gólt kaptunk, ami nagyon sok, mivel ennyivel már mérkőzést is lehet nyerni. Ennek ellenére 12 góllal, 25-13-ra tudtunk nyerni.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Támadásban fantasztikusan játszottunk! Védekezésünk értékelhetetlen volt! Kézilabda eredmény született ...!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem