image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Rendületlenül a bajnoki cím felé

Újabb győzelem az OBI/B-s bajnokságban az EKF ellen, ahol több KSI-ben nevelkedett játékos is szerepelt. Ezzel a győzelemmel a 9. forduló után még mindig veretlenül állunk a tabella élén.

 

Az indulás most is nehézkes volt, de rövid idő alatt belejöttünk a játékba. 3-1-re vezettünk, de a negyed végén szépített a vendég csapat.

A második negyedben tökéletesen kezdtünk, egyből két gólt szereztünk egy megúszásból majd egy emberelőnyből. Ezzel  már 5-2-re vezettünk, viszont nem volt megállás. Egészen 7-2-ig mentünk előre, ezután két támadásból is eredményes volt az EKF. Góllal zártuk a negyedet a mérkőzés felénél, így 8-4-es vezetéssel, nyugodtan kezdhettük a mérkőzés második felét.

A harmadik negyed mégis döcögősen indult, mivel úgy nézett ki, hogy a negyedben nem születik gól. 1:46-al a vége előtt viszont sikerült megúszni és gólt szerezni. A végén még egy büntetőhöz is jutottunk, amivel már 10-4-re hat góllal vezettünk. Ezzel még nem volt vége a negyednek. Kevés időnk marad a negyed végén és még egy találattal hétgólosra növeltük előnyünket.

Az utolsó negyedben már csak az eredményt tartottuk. Nem nőtt az előnyünk, de nem is csökkent, 2-2-es negyeddel 13-6-ra győztük le az EKF csapatát.

Testvérek is voltak a vízben, Némethy Richárd az EKF-ben játszik. Mint Ricsi is testvére is Dániel az egyesületünkben nevelkedett és még most is csapatunkat erősíti.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Idei leggyengébb produkciónkat mutattuk. A játék minden elemében alap hibákat vetettünk. Egyedül a 3 pontnak örülhetünk. A következő 3 hét erőltetett menete előtt ez a mai teljesítmény rosszkor jött ..."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem