image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Tíz fordulón túl is veretlenül

OBI/B-s csapatunk tegnap a 10. fordulón volt túl és még mindig veretlenül áll a csoport élén. Tegnap 18 órakor a Békéscsaba csapatát fogadtuk és magabiztosan 17-9-re nyertük meg a mérkőzést.

Az első negyedben egyből nekiestünk ellenfelünknek és 3-0-ás vezetést szereztünk. Ezzel nem volt vége az első negyednek, még a vendégeknek sikerült feljönniük egy gólra és az első negyedet 3-2-es vezetéssel zártuk.

A második negyedet nevezhetjük a győztes negyednek, hiszen itt szereztük meg azt az előnyt, ami a győzelmünkhöz kellett. Sorra jöttek a góljaink és 8-1-es negyedet hagytunk magunk után, ezzel a mérkőzés felénél 11-3-ra vezettünk.

Ezután kicsit alább hagyott a figyelmünk és ezt kihasználva pár góllal közelebb tudott jönni ellenfelünk, de nem kellett aggódnunk, a győzelem nem forgott veszélyben. Az utolsó negyed előtt 12-6-ra vezettünk.

Komolyan véve az utolsó negyedet még növeltük az előnyünk és 5-3-ra nyertük meg. A végére 17-9-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Ez volt az a mérkőzés, ahol kizárólag az eredmény volt a fontos. Valószínűleg visszük magunkkal a Békéscsabát a rájátszásba, ezért különösen fontos volt az eredmény. Azt hiszem a sok kapott gól ellenére elégedett lehetek."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem