image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Siker Debrecenben

OBIB-s csapatunk még mindig veretlen. Ezúttal Debrecenben játszottunk a helyi csapattal, sok hibával, de végig vezetve az egész mérkőzésen 11-8-as győzelmet arattunk.

Az első negyedben minden a megszokottan zajlott, voltak hibák, de ennek ellenére 2-0-ás vezetést szereztünk. A folytatásban viszont a hazaiak erőre kaptak és jöttek a góljaik. A negyed elején még tartottuk a kétgólos előnyt, de a felénél sikerült kiegyenlíteniük és 3-3-as döntetlenre állt a mérkőzés és fordítani is tudtak. A negyed végére viszont visszaszereztük a vezetést és elindultunk a győzelem felé.

A következő játékrész megalapozta a győzelmünk. Egyből egy góllal kezdtünk, újra kétgólos volt az előny, de egy kihagyott ziccer után fordult a Debrecen és egy megúszásgóllal már megint csak egy volt közte. A negyed végére viszont felálltunk és két gólt is szereztünk, amivel 8-5-ös vezetést szereztünk az utolsó negyed előtt.

Az utolsó negyedet még megnyomtuk és tartottuk az eredményt. Volt, hogy négy góllal is vezettünk 10-6-ra és 11-7-re is. A végén a Debrecen zárta a mérkőzést, így a végeredmény 11-8-as győzelem.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Katasztrófa győzelem."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem