image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Első döntetlen

Megszakadt a győzelmi sorozatunk az OBI/B-s bajnokságban. Az YBL ellen játszottunk idegenben, ahol 10-10-es döntetlennel a szezonban először vesztettünk pontot.

 

Jól kezdtük a mérkőzést, már az első támadásból egy büntető után megszereztük a vezetést. Egy támadó hiba után újra mi támadhattunk és egy újabb találatot jegyeztünk, amivel már 2-0-ás vezetésre tettünk szert. Ezután erőre kapott ellenfelünk és a negyed felétől elkezdtek felzárkózni, majd ki is egyenlítettek. Támadó játékunk nem volt a helyén, így nem sikerült gólt szereznünk, mire az YBL már a vezetést is megszerezte. A negyed végén viszont sikerült kiegyenlítenünk.

A második negyed is hasonlóan kezdődött, sikerült újra két góllal ellépnünk, viszont két emberelőnyt is kihagytunk. Újabb hazai találattal már csak egy gól volt a különbség és ezután elvesztettük egyik meghatározó játékosunkat, akit végleg cserével kiállítottak. Ebből az emberelőnyből újra egyenlített az YBL, de a vezetést nem tudták átvenni. A következő támadásban egy emberelőnyt játszhattunk és ezt belőve 6-5-ös vezetéssel zártuk a negyedet. Igaz volt még egy emberelőnyünk, de ezt nem sikerült gólra váltani, viszont egy hátrányt sikerült kivédekeznünk.

A folytatásban többször is hátrányba kerültünk, amiket sikerült hárítani, de sajnos ezek után is sikerült egyenlítenie a hazaiaknak a negyed vége előtt fél perccel. Egy támadásunk maradt, ahol sikerült kiállítást kiharcolni és egy gyorsan megjátszott emberelőnnyel újra nálunk volt az előny.

Az utolsó negyed elég gól gazdag és változékony volt. Már az első támadásból egy emberelőnyből sikerült gólt szereznünk, így már kétgólos vezetéssel álltunk. A kiállítás ők is megkapták és értékesítették is az emberelőnyt. Egy kihagyott lövést meg is torolt ellenfelünk, így 8-8-as döntetlen volt az állás hat perccel a vége előtt. Fordult a kocka és átvette a vezetést az YBL. Egy jól időzített időkérésre volt szükség, ami kicsit összerázta a csapatot és annak ellenére, hogy kihagytuk a következő emberelőnyt a folytatásban sikerült egyenlítenünk, majd a vezetést is átvettük. Két és fél perccel a vége előtt 10-9-re vezettünk. Az utolsó percen belül sajnos már csak egy gól született, amivel a hazaiak kiegyenlítettek, így 10-10-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Céljaink eléréshez döntő fontosságú lett volna ez a 3 pont! Sajnos nem sikerült!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem