image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Jó kezdés, remek zárás

OBI/B-s csapatunk a Racionet Honvéd ellen szállt vízbe 10 órától. Remekül kezdtük a mérkőzést majd kicsit visszaesett a teljesítmény, de a végén egy nagy hajrában 16-5-re győztük le őket.

Az első negyedben nagy lendülettel kezdtünk neki a mérkőzésnek és csak jöttek a gólok. Kapott gól nélkül hoztuk le a negyedet és máris 5-0-ás volt az előnyünk. A folytatásban is tartottuk magunkat és még egy találatot jegyeztünk. Csak ezután tudott a Honvéd először betalálni, de egyből kétszer is. A negyedet egy büntetőből szerzett góllal zártuk, így a mérkőzés felénél 7-2-es előnnyel álltunk.

A folytatás úgy tűnt nekünk kedvez és két góllal kezdtük a negyedet, így már 9-2-re vezettünk. Sajnos a negyed végére nem nőtt a különbség, a negyedet 3-3-as döntetlenre hozta ellenfelünk, így az utolsó negyed előtt 10-5-re álltunk.

Összeszedtük magunkat és nem hibáztunk védekezésben, ezt jól mutatja a nulla kapott gól a negyedben. Elől is nagy hajrába kezdtünk és büntetőből, megúszásból, előnyből és 6-6 ellen is tudtunk gólt szerezni. 6-0-ás zárónegyeddel végül 16-5-re győztünk.

A csapat edzője Horváth Dániel a mérkőzésről:
"Magabiztosan nyertünk. Gratulálok a csapatnak!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem