image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Újra győzött Felnőtt csapatunk

A Szolnok ellen szállt vízbe OBI/B-s csapatunk a Margitszigeten. Két negyedet jól elkaptunk és lendületes játékkal 4-1-re nyertük mindkettőt, emellett a másik két negyed egyaránt döntetlennel zárult. Végül 13-7-es győzelmet arattunk.

Az első negyedben jól indítottunk és elléptünk ellenfelünktől. Az utolsó másodpercig gólt sem kaptunk a negyedben, addig 4-0-ra álltunk, viszont egy büntetővel szépíteni tudott ellenfelünk.

A következő negyedben a Szolnok indított egy büntetővel és próbált kapaszkodni, de két góllal válaszoltunk és már 6-2-re vezettünk. Most is az utolsó másodpercekben szereztek gól egy emberelőny után, így a negyed 2-2-es eredménnyel zárult. Maradt a háromgólos különbség, 6-3-ra vezettünk a felénél.

A harmadik negyedben sikerült ötgólosra növelni az előnyünk, két gyors góllal a negyed közepén. Igaz ezután egy kisebb hiba miatt egy gólt kaptunk, de a negyedben mindössze ezt az egyet. Egy előnyt játszottunk meg sikeresen, majd a negyed végén egy centergóllal már 10-4-re vezettünk.

Az utolsó negyed elején teljesen bebiztosítottuk a győzelmet és két gólt is szereztünk, ezzel már 12-4-re vezettünk. Két Szolnok gól következett, de már csak az eredményen sikerült javítaniuk. Még egy-egy gól született mindkét oldalról, így a végeredmény 13-7 lett.

A csapat edzője Horváth Dániel a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak! Megyünk tovább, készülünk a rájátszásra!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem