image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

OBI/B-s győzelem a Vasas ellen

Végig uralva a mérkőzést negyedről negyedre növelve az előnyt OBI/B-s csapatunk 9-2-re győzte le a Vasas csapatát az OBI/B-s felnőtt bajnokságban.

Megszereztük a vezetést, de még sikerült kiegyenlítenie a Vasasnak a következő támadásból. A negyed második felében két egymáskövető támadásból voltunk eredményesek és ezzel a két akciógóllal 3-1-es vezetéshez jutottunk.

A második negyed egy szorosabb negyed volt a mérkőzésen. Hat percen keresztül nem esett gól, ezután megszereztük negyedik gólunkat, de az utolsó másodpercben a Vasas is betalált, így a felénél 4-2 volt az állás.

A harmadik és a negyedik negyed is nagyon jól sikerült, mindkét negyedet kapott gól nélkül hoztuk le és először 2-0-ra majd 3-0-ra nyertük meg a negyedeket, így végül 9-2-es végeredménnyel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Minden kezdet nehéz! Igaz ez volt a rájátszás első mérkőzésére is! Védekezésünk jól működött, támadásban azonban enyhén szólva akadozott a gépezet. Sok helyzetet hagytunk ki, ami érthetetlen számomra. Két nagyon fontos mérkőzés következik a Nagykanizsával, melyek akár a bajnokság végkimenetelét is befolyásolhatják!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem