image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Döntetlen az OBI/B-s rangadón

Nagykanizsára utazott OBI/B-s csapatunk a rájátszás egyik rangadójára. Jól kezdett és a negyedik negyedig magabiztosan játszott csapatunk, de az utolsó percekben több gólt is kapott. Az utolsó percig vezettünk, de a végén már csak egy góllal. Végül 11-11-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

 

Az első percekben sikerült 2-0-ra ellépni, eddig minden remekül ment. A negyed végén sajnos még szépíteni tudott a haza csapat, így az első negyedet 2-1-es eredménnyel zártuk.

A folytatásban sikerült egyenlítenie a Nagykanizsának, az eredmény 2-2. Kicsit helyre tettük a játékot és egyből két góllal büntettük ellenfelünk, először egy megúszás után szereztünk gólt. Ezután jött még egy ziccer, amit sajnos a kapusba lőttünk, de nem sokkal utána egy akciógóllal javítottunk. A negyedet egy emberelőnnyel zárta a Nagykanizsa, így a felénél 4-3-ra vezettünk.

A harmadik negyedben sikerült ellépni, az első két támadásunkból gólt is szereztünk, így 6-3-ra vezettünk már. A negyedben már csak két gól esett, egy-egy mindkét oldalon, így az utolsó negyed előtt 7-5-re vezettünk.

Az utolsó negyedben minden jónak tűnt, egy góllal kezdtünk, amivel eddigi legnagyobb különbséget alakítottuk ki. Már négy góllal vezettünk, de ezután egyből két gólt is kaptunk, de még ezzel sem volt gond. Jött egy újabb gól és újra három gól volt közte. Egy büntetővel zárkózott fel ismét ellenfelünk, de hamar góllal válaszoltunk, az állás 10-7. Emberhátrányba kerültünk, amit ki is használt a Nagykanizsa, de még egy megúszással visszaállítottuk a három gólt. Kevesebb mint négy perc volt hátra és már azt hittük nem érhet minket semmi meglepetés. Támadásban nem voltunk eredményesek és hátul is hibáztunk. Ennek eredménye az volt, hogy majdnem minden támadásukat góllal fejeztek be, így a végégre elvesztettük előnyünk és 11-11-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Három negyednyi kiváló motivált játékunk után egy negyed alatt mindent tönkre tettünk. Nehéz helyzetbe hoztuk saját magunkat! Sorsunk még a saját kezünkben van, de innentől már nem hibázhatunk!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem