image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

9-1-es győzelem

Az OBI/B-s bajnokság második fordulójában a Nagykanizsa ellen játszottunk. Egy előrehozott meccsen már találkoztunk velük, ahol 11-11-es döntetlent játszottunk. Most 9-1-el vágtunk vissza!

 

Több percet kellett várni a mérkőzés első góljára, amivel vezetést szereztünk. Az első negyed egyetlen gólja volt, így 1-0-ás első negyeddel kezdtünk.

A második negyedben megszereztük második gólunkat is emberelőnyből, ahol már éppen kiegészült ellenfelünk, de még sikerült belőni az akciót. Sikerült megúsznunk ezután és gólt szereznünk, amivel már 3-0 volt az eredmény. Ez már a félidő eredménye is volt egyben.

A folytatásban egy szabaddobásból szerzett gól következett, amivel már 4-0-ra vezettünk. Innentől a negyed végéig nem esett gól, amit a Nagykanizsa tört meg. Az ezt követő támadásból újabb gólt szereztünk és a negyed végén még egyet. Ezzel már 6-1-es vezetéssel álltunk az utolsó negyed előtt.

Remek utolsó negyed következett, ahol sikerült három gólt is szerezni, mindhármat emberelőnyből. Az utolsó negyedet 3-0-ra nyertük meg, így a végeredmény 9-1 a javunkra.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Fantasztikus védekezésünknek köszönhetően sima mérkőzés lett! Gratulálok a csapatomnak! Fentiek ismeretében még jobban faj a múlt heti pontvesztésünk! A képlet egyszerű van 5 meccsünk, ha bajnokok akarunk lenni nyerni kell!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem