image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Fontos győzelem a BVSC ellen

Az OBI/B-s Bajnokság rájátszásában harmadik fordulójában a BVSC ellen játszottunk. Az első negyedet elvesztettük, de utána fordítottunk és végig kézben tartottuk a mérkőzést. Végül 16-12-es győzelmet arattunk.

 

Az első negyedben vezetést szereztünk, de nem tartottuk sokáig. A BVSC megfordította a mérkőzést majd 4-2-es kétgólos vezetéssel állt egy perccel a negyed vége előtt. Sikerült emberelőnyt kiharcolni és egy időkérés után higgadtan megjátszva gólt szereztünk, így 4-3-as első negyeddel kezdtük a mérkőzést.

A folytatásban egyből egyenlítettünk egy újabb emberelőny után. Ezután egy kimaradó lövés után támadhattunk újra, ahol büntetőhöz jutottunk. Nem hibáztuk el máris átvettük a vezetést. A labda újra nálunk volt és még le is fordultunk, egy megúszásgóllal már 6-4-re vezettünk. A negyed végéig még több kiállítás is volt, ebből kétszer mi jártunk jól, így már 8-5-re vezettünk. Egy-egy akciógólt követően a felénél 9-6-ra vezettünk.

Az irányítást teljesen átvettük. Remek támadójátékunk egymás után két büntetőt is eredményezett, amikkel már 11-6-ra nőtt az előnyünk. Hátul kevésbé voltunk jók, így sajnos a negyed végére az ötgólos előnyünk három gólra esett vissza.

Az utolsó negyedet most a BVSC kezdte egy büntetővel, így már csak két gól volt közte, de ezután Schmölcz Norman gólja után nem állt meg, egyből labdát szerzett és megúszásból is eredményes volt. Ezzel 14-10-re vezettünk. A hazaiak következtek és két gólt is sikerült lefaragniuk és még sok idő volt hátra. Szükség volt még gólra, amit játékosaink hoztak is. Kétszer voltunk eredményesek, ezzel 16-12-es győzelmet arattunk.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Céljaink eléréséhez ez egy nagyon fontos mérkőzés volt, melyet végül meggyőzően nyertünk. Nehéz sorozat közepén tartunk, teljesítményünk a mérkőzésen belül is hullámzó! Ennek ellenére elégedett vagyok, külön örültem Schmölcz Norman jó teljesítményének! Jövő héten két rangadónk lesz melyek akár a bajnokság végeredményét is meghatározhatják!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem