image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Első vereség OBI/B-ben

Már volt két döntetlen mérkőzésünk a Felnőtt bajnokságban, most az első vereségünk is elszenvedtük a BVSC ellen. Az elején még vezettünk és ezt tartottuk a feléig, de utána fordítottak majd 14-10-re nyertek.

 

Megszereztük a vezetést, de hamar jött az egyenlítés. Hátrányba kerültünk és már a vezetést is megszerezték. A következő támadásunkban már ki is egyenlítettünk. Megint hátrányba kerültünk, de most sikerült kivédekeznünk, így jöhetett a vezetésért a támadásunk. Egy akciógóllal 3-2-es vezetést szereztünk. Újból hátrány következett, amit egy időkérés után be is lőtt a BVSC, de a következő támadásban máris visszaszereztük a vezetést, így az első negyed végén 4-3-ra vezettünk.

A második negyedben sikerült kétgólos vezetést szereznünk, de hamar jött ellenfelünk gólja, így 5-4-re módosult az eredmény. A folytatásban megint hátrányban védekeztünk, sikerült kivédekezni, de a kipattanó labda egy BVSC-s játékoshoz pattant és sikerült még belőnie mikor kiegészültünk. Megint sikerült vezetést szereznünk, de emberelőnyből újra gólt szerzett a vendég csapat, így 6-6 az állás. A negyed végén megszereztük a vezetést és 7-6-al álltunk a felénél.

Egy büntetővel indult a mérkőzés második fele, amit a BVSC ki is használt. Megint ellenfelünk tudott gólt szerezni, így vezetést szerzett. Nem sikerült egyenlítenünk, viszont a BVSC kétgólos előnyre tett szert. A negyed végén még egy emberelőnnyel sikerült egy gólra visszajönni.

A negyedik negyedet egy emberelőnnyel kezdte a BVSC, amit be is lőttek. Ezután két akciógólt is szereztek, így már 12-8-ra vezetettek. Kapaszkodtunk és jött a gól emberelőnyből, de ezután két ziccert is kihagytunk, amivel még meccsben maradhattunk volna a végjátékra. Újabb BVSC-s gól, ezzel újra négy van közte. A végére még 1-1 gól született, így 14-10-es BVSC győzelemmel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Morálisan teljesen szétestünk! Nagy lehetőséget halasztottunk el."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem